Inteo launches microsite dedicated to Belgian saisie-contrefaçon

A saisie-contrefaçon is a Belgian ex parte action to secure evidence of alleged intellectual property infringements. For the targeted company, a saisie often comes as a complete surprise.

Inteo law firm has launched a dedicated microsite with information on these proceedings, as well as practical guidelines for companies confronted with a saisie. The microsite also includes a section with frequently asked questions.

The website, which is currently only available in Dutch, is online at www.beslaginzakenamaak.be, www.saisiecontrefacon.be or the button below:

Beslag inzake namaak is een Belgische procedure op eenzijdig verzoekschrift om bewijs te verzamelen van inbreuken op intellectuele eigendomsrechten. Voor de bezochte onderneming is een beslag inzake namaak meestal een complete verrassing.

Advocatenkantoor Inteo lanceert een microsite met basisinformatie over deze procedure en praktische aanbevelingen voor ondernemingen die ermee worden geconfronteerd. De website bevat ook een FAQ met antwoorden op veel gestelde vragen. De website is bereikbaar via www.beslaginzakenamaak.be of de button hierboven.